Catalunya Diari

En construcció el Bike Trial Parc Lleida

En construcció el Bike Trial Parc Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La ciutat de Lleida comptarà properament amb un nou espai esportiu dedicat al Bike Trial, gràcies a la iniciativa del Club BikeTrial Pardinyes, que ha impulsat la construcció d’aquest nou espai en uns terrenys municipals situats a la zona esportiva de Pardinyes.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat aquesta dijous les obres que s’estan realitzant per adequar l’espai a la pràctica específica del Bike Trial amb diferents elements que afavoreixen la pràctica d’aquest esport com pedres, peces de formigó, rodes... Les obres es preveu que estiguin enllestides a principis de l’any vinent i l’objectiu és que al 2015 ja es puguin acollir competicions esportives de Catalunya i també de nivell estatal.
 
El paer en cap ha lloat la iniciativa dels impulsors del club i ha explicat que aquesta instal·lació, juntament amb la pista d’Skate, el Tir amb Arc, el camp de futbol, el circuit de modelisme i el Centre de Piragüisme Saül Craviotto i el Pavelló Municipal refermen l’àmplia xarxa d’equipaments esportius de la ciutat i les possibilitats de promoure la pràctica de l’esport en multitud de disciplines: "Amb el Bike Trial Parc Lleida la ciutat comptarà amb un nou equipament per a un esport emergent i vull agrair els seus impulsors la seva iniciativa, que ha fet possible la sinèrgia necessària per a que aquest espai sigui aviat una realitat".
 
Actualment la ciutat de Lleida compta amb 126 instal·lacions esportives i 5.814 usuaris de les diferents activitats que s’organitzen directament des de la regidoria d’Esports.


Comentaris

envia el comentari