Catalunya Diari

En marxa la L4, que millora el servei entre Pardinyes i Mariola

En marxa la L4, que millora el servei entre Pardinyes i Mariola| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaAquesta nova línia, que és el resultat de les antigues línies 4 i 11, s’adapta a les demandes que havien fet els veïns de Pardinyes ja que el recorregut s’estén fins a l’avinguda Pearson i la Mitjana. A més, la línia 4 amplia l’horari iniciant el recorregut a les 6.46 hores i es perllonga a la nit fins a les 21.53 hores. Així mateix, funcionarà els dissabtes durant tot el dia i els diumenges i festius a la tarda.

La nova línia 4 té una extensió cap al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny, que passarà precisament pel nou encreuament al passeig de Ronda que es va posar en servei aquest dijous, i una altra cap a l’hospital Arnau de Vilanova. Aquestes dues extensions estan correctament identificades als panells frontals dels autobusos.

A més, els veïns de la Mariola tindran més a prop poder arribar al centre, Ricard Viñes o el CAP de Prat de la Riba, així com a la zona del Barris Nord. Així mateix, des de la Zona Alta (Prat de la Riba) aquesta nova línia ofereix connexió amb l’Arnau.

Per tal que els veïns i veïns d’aquests barris estiguin assabentats d’aquests canvis s’han editat uns tríptics específics amb tota la informació d’aquesta nova línia. També es pot trobar tota la informació als pals de parada, als webs de Paeria i Autobusos, i al facebook. Així mateix, durant els primers dies s'intensifica la campanya d'informació de la nova línia, amb inspectors d'autobusos i amb agents civics, tant a bord de l'autobús com a les parades.


Comentaris

envia el comentari