Catalunya Diari

En marxa la nova línia 8 que amplia el seu recorregut per apropar Balàfia al centre de la ciutat

En marxa la nova línia 8 que amplia el seu recorregut per apropar Balàfia al centre de la ciutat| Redacció - Fotografia: Laura Biela (Arxiu)

 Amb aquesta modificació la nova Línia 8 tindrà connexions directes cap a Ricard Viñes, CAP de l’Eixample, Hisenda, Rambla d’Aragó, Universitat, col·legis del centre, Biblioteca, l’Eix Comercial, Rambla de Ferran, Prat de la Riba i Ambulatori. Alhora permetrà connectar directament, en 5 minuts, l’Estació d’Autobusos amb l’Estació de Renfe per l’Avinguda de Blondel.
 
Amb la posada en funcionament d’aquesta línia també s’ampliaran les extensions cap a la zona de Gualda, amb més serveis a mig matí i a mitja tarda, cap a l’Escola Sant Jordi/IES Manuel de Montsuar, el Club Natació Lleida i les Germanetes dels Pobres (en els horaris pactats). A més, es mantindran els serveis els diumenges al Mercat de Torrefarrera.
 
La modificació d’aquesta línia recull les peticions dels veïns i les veïnes de la ciutat. D’aquesta manera, línia 8 esdevé més completa i amb una freqüència molt bona, que serà de 15 i 25 minuts.


Comentaris

envia el comentari