Catalunya Diari

En servei el nou aparcament gratuït de 200 places al Secà de Sant Pere

En servei el nou aparcament gratuït de 200 places al Secà de Sant Pere| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha explicat que aquesta és una de les actuacions que la Paeria està fent de sanejament de solars i d’habilitació per a diferents activitats, en particular per a ús de pàrquing lliure. El paer en cap ha afegit que amb l’habilitació d’aquest espai, situat al costat de les piscines del barri i prop del pavelló poliesportiu, també es dóna resposta a una reivindicació de l’associació de veïns del barri. 
 
Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde Marta Camps i del regidor de barri, Txema Alonso, ha visitat aquest dissabte al matí el nou aparcament gratuït amb el president de l’AV del Secà, Julián Garrido. L’arranjament d’aquest solar, a més de servir d’aparcament per al barri, també es podrà utilitzar puntualment en la festa major per ubicar-hi les firetes o dur a terme alguna altra activitat.
 
Aquesta actuació millora la mobilitat al barri del Secà de Sant Pere, després de dur a terme una reordenació de la circulació i els aparcaments. En aquest sentit, es van suprimir els de l’avinguda de Sant Pere, en la banda esquerra, per tal que el pas dels autobusos urbans i escolars es realitzés amb més fluïdesa, atès que la calçada té un ample molt ajustat.


Comentaris

envia el comentari