Catalunya Diari

Entra en funcionament la nova targeta Hores Blaves per gaudir d'aparcament gratuït a Lleida

Entra en funcionament la nova targeta Hores Blaves per gaudir d'aparcament gratuït a Lleida| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com

 

Els conductors que no hagin comès cap sanció municipal de circulació de l’1 de desembre al 28 de febrer poden obtenir la tarja a partir de dilluns. Per cada trimestre sense sanció el vehicle acumula dotze hores i mitja gratis fins a un màxim de 50 hores.

Amb aquesta mesura l’Ajuntament de Lleida vol reconèixer el civisme de la ciutadania i fomentar la seguretat del trànsit  Aquesta tarja dóna dret a gaudir de les primeres dotze hores i mitja d’aparcament gratuït. En total, al llarg de l’any es podrà gaudir d’un màxim de 50 hores.
 
La tarja Hores Blaves s’obté a les Oficines d’EYSA, situades a la plaça Blas Infante número 2 de Lleida. L’horari d’atenció al públic és de les 09.00 a les 14.00 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores, de dilluns a divendres. El cost de l’emissió de la targeta Hores Blaves és de 2 euros i només serà vàlida per a la matrícula del vehicle que figurarà al dors. En el moment de fer la gestió cal dur el DNI.
 
Recàrrega de la tarja 
L’Ajuntament de Lleida atorgarà un màxim de 50 hores de parquímetre gratuït a l’any. La distribució de les hores es fa en quatre trimestres. El proper període d’avaluació, que donarà dret a dotze hores i mitja gratuïtes serà de l’1 de març al 31 de maig. No és necessari tornar a expedir una nova targeta, només recarregar les noves hores.
 
Els ciutadans i ciutadanes que tenen dret a aquestes primer dotze hores i mitja gratuïtes rebran una carta en els propers dies i també es podrà consultar al web municipal  o adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (Plaça Paeria 11). Els ciutadans que desitgin més informació també la poden obtenir al 010 o a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana. 


Comentaris

envia el comentari