Catalunya Diari

Entreguen les claus de 31 pisos de VPO al barri de la Mariola

Entreguen les claus de 31 pisos de VPO al barri de la Mariola| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

  La renda mensual és de 220 euros a 312,4 euros, més les despeses comunitàries de 31,2 euros a 48,7 euros, i són de lloguer amb opció de compra, cosa que vol dir que les persones adjudicatàries signen un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini poden disposar d’una opció de compra, tal i com ha explicat el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, poden donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
 
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, han presidit aquest l'acte, juntament a les tinents d'alcalde, Marta Camps i Sara Mestres, i la cap del Servei Territorial d’Habitatge a Lleida, Rosa Loncà.
 
Ros ha destacat la importància de la col·laboració entre les dues institucions en temes d'habitatge, com ha estat aquest cas, i ha explicat que l'Ajuntament de Lleida ha cedit en els darrers anys diferents solars a disposició de la Generalitat per poder construir-hi, com aquestes promocions de la Mariola, i a més, a través de l'Empresa Municipal d'Urbanisme, es posa a disposició el registre 


Comentaris

envia el comentari