Catalunya Diari

Eufòria en un estanc del barri de Cappont de Lleida per haver venut un bitllet del segon premi de la Rifa de Nadal

Eufòria en un estanc del barri de Cappont de Lleida per haver venut un bitllet del segon premi de la Rifa de Nadal| Text i fotografia: ACN

L'eufòria s'ha desfermat en l'estanc del número 26 del carrer del Bruc del barri de Cappont de la ciutat de Lleida després que els hagin trucat des de Loteries i Apostes de l'Estat per comunicar-los que havien venut un bitllet que ha resultat premiat amb el segon premi del sorteig de la grossa de Nadal.

En concret, l'establiment ha venut a través de màquina una butlleta de 20 euros del número 04536, pel qual l'afortunat rebrà 125.000 euros (abans d'impostos). La propietària de l'estanc, Esther Tolós, s'ha mostrat molt contenta ja que només fa cinc anys que l'establiment pot vendre números de la Rifa de Nadal, des que se li va implementar la possibilitat de fer-ho a través de la màquina. Aquest fet, però, dificulta saber qui ha pogut ser la persona afortunada, a no ser que aquesta acudeixi a l'estanc per comunicar-ho, segons ha destacat la propietària.
Nombrosos clients i veïns del barri de Cappont de Lleida han acudit fins a l'estanc, situat al número 26 del carrer del Bruc, per felicitar els responsables de l'establiment, després de conèixer que havien venut un bitllet que resultat premiat amb el segon premi de la Rifa de Nadal. Esther Tolós, propietària de l'establiment, s'ha mostrat molt contenta per haver repartir el premi, malgrat desconèixer qui ha estat la persona afortunada. La propietària ha explicat que els han trucat a mig matí des de Loteries i Apostes de l'Estat per comunicar-los que havien venut el premi a través de màquina.

Tolós ha explicat que és el primer premi que reparteixen de la Rifa de Nadal ja que l'estanc només fa cinc anys que disposa del sistema per poder vendre a través de màquina bitllets per a aquest sorteig.


Comentaris

envia el comentari