Catalunya Diari

Festa al Centre Històric per celebrar el primer aniversari del Mercat del Pla

Festa al Centre Històric per celebrar el primer aniversari del Mercat del Pla| Redacció - Fotografia: Mercat del Pla

 

El Mercat del Pla, l’outlet radical de moda de Lleida, situat en ple Centre Històric, celebra el primer any de vida. I per celebrar-ho, aquest dissabte dia 18 d'abril, organitza diverses activitats obertes a tothom. Les botigues comptaran amb ofertes especials i descomptes extres, a més de diverses sorpreses. Ah! I per cada compra, una Estrella Damm gratis.

  

La festa s'iniciarà a les 12.00 hores. Al bar bodega Blasi es muntarà un espectacular Iglú de Vent i un globus aerostàtic reciclat on s’hi farà un vermut/concert de bossa nova. A continuació, a les 13.00 hores hi haurà una exhibició castellera amb els Castellers de Lleida, i just després hi haurà una degustació i venda del seu nou vi solidari commemoratiu dels 20 anys de la colla. Al migdia es proposa un menú especial del primer Aniversari al bar Bodega Blasi i a l’Snack Bar Pepe, un espai liderat per tres restauradors del Centre Històric de Lleida, Montse Sainz de la Maza, Òscar Mur i Julio Barbé. A la tarda, les sorpreses continuaran al Mercat, amb l’actuació del  mag Centenarius, a les 18.00 hores, i una hora més tard, actuarà la Familia Torelli, a la terrassa de l’Snack Bar Pepe. 

  

 

  

La transformació d'un barri

  

Moda, cultura i gastronomia són els ingredients de la transformació del barri més antic de Lleida, que va començar ara fa un any. El balanç de l’empresa gestora és molt positiu, ja que s’està aconseguint que marques consolidades apostin per aquest nou espai comercial de Lleida. 

  

 

  

En aquest període s’ha aconseguit que marques tan rellevants com Desigual o Mango apostin per obrir les seves botigues outlet en aquesta zona de la ciutat de Lleida. La casa de fusta de Desigual és un edifici singular on la gran marca catalana ven els seus estocs més especials, únic a la província de Lleida, igual que Mango. L’oferta comercial és molt equilibrada, amb el multimarca de moda Outlet Number One, que ofereix més de 30 marques de primer nivell per a home, dona, nens i complements, com Skunkfunk, Superdry, Polo Ralph Lauren, Diesel, Pepe Jeans, Alcott... La botiga lleidatana Melé també complementa l’oferta de moda amb un espai alternatiu al mateix carrer Cavallers. 

  

 

  

A més, al costat d’aquesta oferta comercial d’outlets permanents, hi ha les pop up stores o botigues efímeres, com la pop up blava, que compta amb primeres marques que van canviant quinzenal o mensualment.

  

 

  

Ara, el projecte comercial del Mercat del Pla comença el segon any amb l’objectiu de convertir-se en una àrea comercial més de la ciutat, capaç d’atraure nous negocis i consolidar-se com la zona d’outlets més gran de tota l’àrea d’influència de Lleida. 

Comentaris

envia el comentari