Catalunya Diari

Finalitzen les obres de millora i reordenació de la intersecció de l’avinguda de les Garrigues amb la LL-11

Finalitzen les obres de millora i reordenació de la intersecció de l’avinguda de les Garrigues amb la LL-11| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 Aquesta actuació, que s'ha centrat a l'accés a la Bordeta des de la LL-11, pretén augmentar la seguretat i l'accessibilitat dels vianants i millorar la seguretat viària de la zona, reduint els carrils de circulació i ampliar també el carril bici. Les noves illetes s’enjardinaran més endavant (quan sigui temps de plantació) amb d’arbrat i arbustiva que es complementarà amb rocalla i escorça de pi. També s'han col·locat tres papereres i s'ha renovat la senyalització horitzontal i vertical existent.
 
860.000 euros per a a tota la ciutat
El pla de millora global d’espais urbans i de les principals entrades dels barris de la ciutat compta amb un pressupost total de 860.000 euros, el 70% del qual el finançarà la Generalitat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) i el 30% restant l'Ajuntament de Lleida.
 
En concret, es preveu millorar la urbanització d’espais públics, ampliar i reformar places amb jocs infantils i reordenar i condicionar l’accés, amb nou enjardinament, enllumenat i millores paisatgístiques a Pardinyes, Secà de Sant Pere, Bordeta, Cappont, Llívia, Balàfia, Mariola, Magraners i Raimat, a més del centre de la ciutat. Moltes d'aquestes actuacions ja s'han executat com són, per exemple: la nova plaça Baulies i la plaça de l'Esplai de la Bordeta, la plaça Maria Rúbies de Pardinyes, a la zona que limita amb la rotonda de Pius XII a l'alçada de Ferran El Catòlic i Onze de Setembre i la zona dels Blocs Gaspar de Portolà a la Mariola i a Raimat on s'ha millorat l'accés a les piscines.


Comentaris

envia el comentari