Catalunya Diari

ICV exigeix a la Paeria que replantegi el disseny de la nova rotonda de Pius XII

ICV exigeix a la Paeria que replantegi el disseny de la nova rotonda de Pius XII| Redacció - Fotografia: ICV Terres de Lleida

 Per ICV la conseqüència de dissenyar les coses tard, ràpid i malament és que poden ocasionar greus i nous problemes que abans no existien. En aquest sentit, l’antic pas de vianants, mal esborrat i encara fortament visible per la gent que hi passa, ha ocasionat que moltes persones segueixin transitant per aquell espai en la mateixa direcció que ho feia anteriorment, travessant així la nova rotonda en línia recta amb el greu risc d’atropellament que això suposa. Les testimonials tanques que la Paeria ha col·locat per evitar aquest fet no suposen en cap moment un impediment per fer-ho. És més, molta gent, desorientada amb una reforma que no esperaven i que no entenen, circumval·la la rotonda pel tram destinat pels vehicles, suposant encara un risc molt major. 
 
"Creiem que a un nivell estètic, el nyap no pot ser més gran. S’ha pintat el terra d’un color groc, soterrant amb pintura l’antiga mitja rotonda que hi havia i s’han col·locat unes pilones verd-llima. Tot plegat ja brut pel pas de la gent, i tan sols fa pocs dies que s’ha acabat de pintar. No volem pensar com estarà en uns mesos", afirmen des d'ICV.


Comentaris

envia el comentari