Catalunya Diari

Incendi sense ferits en un pis del barri de la Bordeta

Incendi sense ferits en un pis del barri de la Bordeta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Un incendi ha cremat aquest dilluns a la tarda un pis ubicat al carrer Juneda del barri de la Bordeta, sense causar ferits. El foc s’ha produït, per causes que encara s'estan investigant, en una habitació del segon pis de l’immoble, ubicat al número 41 del citat carrer.

L’alcalde accidental, Fèlix Larrosa, s’ha desplaçat al lloc dels fets i ha explicat que l’avís s’ha donat cap a les 19.00 hores i que les quatre persones que hi vivien, una mare i els seus tres fills, n’han sortit il·lesos, ja que no es trobaven a l'interior de l'habitatge en el moment de l'incendi. Larrosa ha explicat que els serveis socials de la Paeria s’han posat a disposició de la família afectada per allò que sigui necessari, tot i que la nit l'han passat a casa d’un familiar.
 
Els cossos de seguretat han demanat als veïns de l’immoble del costat, que ja havien sortit al carrer, que no accedissin als seus habitatges mentre duressin les tasques d’extinció del foc. Els tècnics municipals han accedit a l’immoble, on no hi resideix cap altre veí, i han determinat que no hi havia danys estructurals. També han supervisat l’edifici del costat. Els tècnics continuaran aquest dimarts els treballs per comprovar-ne l’afectació.
 
La Guàrdia Urbana de Lleida ha actuat en aquest incendi en col·laboració amb els Bombers i els Mossos d’Esquadra.


Comentaris

envia el comentari