Catalunya Diari

Ingressa a presó a l'enxampar-lo amb 105 embolcalls de droga

Ingressa a presó a l'enxampar-lo amb 105 embolcalls de droga| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Lleida van detenir el dia 14 d’abril un home de 50 anys, de nacionalitat guineana i veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, amb 105 embolcalls de droga.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta fa un mes després de tenir coneixement de la presència d’una persona que distribuïa substàncies estupefaents pel barri antic de Lleida. La tarda del passat dia 14, al voltant de les 20.30 hores, agents d’investigació van localitzar a la Plaça del Dipòsit de Lleida al presumpte traficant.
 
Els agents van veure com el sospitós interactuava amb un individu que se li va acostar. Després d’unes breus paraules els dos homes es van intercanviar alguna cosa, de manera dissimulada, i van separar-se.
 
Una patrulla va interceptar el comprador i van comprovar que acabava de comprar una dosi d’heroïna. Paral·lelament, altres mossos de paisà es van acostar al venedor per comprovar si portava més substàncies estupefaents a sobre. L’home va reaccionar violentament, va empentar un dels agents i va fugir corrents.
 
Després d’una breu persecució va ser interceptat i detingut. A sobre portava 85 embolcalls d’heroïna i 20 embolcalls de cocaïna, preparats per a la seva venda directa al consumidor.
 
El detingut, que tenia antecedents, va passar el 16 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida. L’autoritat judicial va decretar l’ingrés a presó del detingut.


Comentaris

envia el comentari