Catalunya Diari

La Bordeta estrena la nova imatge del carrer Miquel Aragonés

La Bordeta estrena la nova imatge del carrer Miquel Aragonés| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 


El barri de la Bordeta de Lleida ha estrenat aquest dilluns el nou carrer Miquel Aragonés. Els nens i les nenes de les escoles de la zona han participat amb la plantació de flors a les noves jardineres que s'han instal·lat a la plaça dels Drets Humans propera a aquest carrer. Els infants, a més, han gaudit amb jocs tradicionals i la festa infantil amb Sac Espectacles. 
La urbanització del carrer Miquel Aragonès de la Bordeta ha consistit en construir les voreres i la calçada al mateix nivell, millorar-ne la seva accessibilitat i la renovació de tots els serveis. Aquesta actuació, que s’emmarca dins del pla d’inversions de l’empresa concessionària Aigües de Lleida, abasta un àmbit de prop de 1.300 metres quadrats, en què s'han fet les voreres de llamborda d’1,5 m d’amplada (535 m2) i la calçada d’aglomerat asfàltic de 3,30 m (444 m2) en plataforma única per garantir l’accessibilitat, ja que fins ara el carrer no reunia les condicions suficients per assegurar el pas dels vianants.
 
Així mateix, s'han renovat tots els serveis públics amb la instal·lació de nous embornals, així com de la xarxa d’aigua potable i l’enllumenat públic, tant l’aeri del carrer com amb la instal·lació de 4 columnes de 9 metres d’alçada. A més, s'han col·locat vorades com a element de protecció entre la calçada i la vorera. Dins d’aquestes obres, també s'han fet actuacions per facilitar l’accés a la plaça dels Drets Humans. Així mateix, també s'han col·locat tres jardineres i dos papereres a la plaça dels Drets Humans, així com tres al carrer Miquel Aragonès. En total, l'arranjament ha comptat amb un pressupost de 286.235,19 euros.
 
A l'acte d'inauguració han assistiti l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, les tinents d’alcalde Marta Camps i Montse Parra, el regidor de l’Horta, Josep Barberà, i el regidor de Coordinació de Barris, Joan Gómez, així com la presidenta de l’Associació de Veïns de la Bordeta, M. Carme Guerrero. 


Comentaris

envia el comentari