Catalunya Diari

La festa d’estiu Freshhhquíribi dinamitza el Centre Històric

La festa d’estiu Freshhhquíribi dinamitza el Centre Històric| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Solars Vius de la Paeria

Una àmplia representació de l’Ajuntament ha assistit a la iniciativa que ha aplegat un nombrós públic des de l’inici de la festa. La tinenta d’alcalde Marta Camps ha afirmat que s’ha de donar suport a iniciatives positives com aquesta que ha promogut una activitat ciutadana i lúdica en un solar en desús que l’Ajuntament va rehabilitar fa un any. Camps ha assegurat que la Paeria continuarà actuant en aquesta línia per revitalitzar el Centre Històric i per atansar-lo a la gent i que el conegui.

Tres discjòqueis de Lleida, Toni Torres, Miguel Oribe i els B-sides han estat els encarregats de les sessions musicals que s’han sentit des d’un dels balcons de davant del solar. La música ha anat acompanyada de la projecció d’unes imatges que VJ Sara Boldú. ha preparat per a l’ocasió.

L’associació AM+, Reacciona i els locals La Casa de la Bomba, el pub Línia i bar Gilda han promogut aquesta iniciativa de Montse Sainz de la Maza, impulsora de la festa, que ha comptat amb la col·laboració de l’Empresa Municipal d’Urbanisme.


Comentaris

envia el comentari