Catalunya Diari

La Guàrdia Urbana deté al carrer Tallada un ciutadà amb 44 bossetes d'heroïna

La Guàrdia Urbana deté al carrer Tallada un ciutadà amb 44 bossetes d'heroïna| Redacció - Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dijous a la nit a D.S., de 33 anys i nascut a Senegal, amb 44 bossetes d'heroïna, amb un pes total de 9,8 grams. L'escorcoll dels agents es va produir al voltant de les 22.25 hores al carrer Tallada de la ciutat.

Una patrulla que realitzava servei de seguretat ciutadana al carrer Boters va observar dijous al vespre a un individu parlant amb altres persones, el qual en veure els agents marxava en direcció al carrer Tallada. Aquests el van aturar en aquest carrer i el van identificar, observant que a la cartera portava diversos bitllets. Tot seguit van iniciar el seu escorcoll, moment en el que D.S. va donar una empenta a un dels agents fent-lo caure al terra i va sortir corrents.
 
No obstant, una altra patrulla que s’apropava al lloc el va aturar, moment en que D.S. va agredir un dels agents. Un cop fet l’escorcoll els agents van comprovar que D.S. portava amagat dins la roba un embolcall de plàstic amb 44 bossetes d'heroïna; fet pel qual els agents van detenir D.S. com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i per atemptat a un agent de l’autoritat, iniciant les diligències corresponents. 


Comentaris

envia el comentari