Catalunya Diari

La Línia 6 d'autobús de Lleida arribarà a Vila Montcada

La Línia 6 d'autobús de Lleida arribarà a Vila Montcada| Redacció - Fotografia: lleidaalminut.com (Arxiu)

L’Ajuntament de Lleida ampliarà el recorregut de la línia 6 i s’endinsarà en els carrers de Vila Montcada per oferir un servei més proper als ciutadans d’aquesta urbanització. Així es dóna resposta, tal com s’hi va comprometre l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, en la trobada mantinguda amb els representants dels veïns, a les seves demandes.

Per oferir un millor servei està previst modificar el recorregut d'un dels autobusos que fa la línia 6, el que fa l’extensió d’Agrònoms, per tal que circuli un bus per dins del barri de Vila Montcada cada hora. A més, l’autobús de L-6 que realitza l’extensió al Tanatori, a primera hora també realitzarà un recorregut per dins del barri.

Segons aquesta planificació, fins a les 9.30 hores hi haurà un bus pel barri cada 30 minuts i a partir d'aquesta hora la freqüència esdevindrà de 60 minuts. El barri comptarà amb quatre parades, una al Camí de Boixadors, una al carrer castell de Gardeny i dos al carrer Arquitecte Morera i Gatell.

La línia L11 arribarà fins a la Glorieta de Font i Quer
D’altra banda, i també atenent les peticions dels veïns i veïns de la zona de Pardinyes, la línia 11 també amplia la seva cobertura per donar servei a més població. Així, la línia, un cop creuat el cobriment de les vies, recorrerà el barri de Pardinyes – seguint en part l’itinerari de la línia 4- passant per Barris Nord, l'Escola la Mitjana, el Recorrido i arribarà fins a l'entrada del Parc de la Mitjana (a la Glorieta de Font i Quer) per tornar per l'Avinguda Pearson, carrer Tarragona, carrer Jeroni Pujades i La Llotja, des d'on s’adreça a la Rambla Ferran i Blondel, tornant al recorregut habitual.

El regidor de Mobilitat, Joan Gómez, ha explicat que amb aquestes millores en els recorreguts la nova xarxa d’autobusos s’amplia un servei públic que amb la posada en marxa de la nova xarxa, el passat mes de setembre, cercava atansar el màxim el servei a les necessitats dels lleidatans i lleidatanes.


Comentaris

envia el comentari