Catalunya Diari

La macrodiscoteca de Cappont ja té nova ubicació: l'antiga Pacha Lleida

La macrodiscoteca de Cappont ja té nova ubicació: l'antiga Pacha Lleida| Redacció - Fotografia: laNuit Discothèque

Veïns i empresaris de l’oci nocturn lleidatà han trobat una fórmula que permetrà fer compatible el descans veïnal amb les activitats lúdiques de nit. Els impulsos de la nova discoteca de Lleida, que s'havia d'ubicar al carrer Pere de Cabrera, ja tenen nova ubicació: l’antiga Pacha Lleida. Aquest cap de setmana obre ja les portes.

"S’havia de buscar la forma per a que el jovent lleidatà pogués divertir-se garantint el descans veïnal. El missatge que se’ns va donar per part de la societat civil va ser clar i, en aquest sentit, s’ha intentat buscar la millor alternativa possible", explica el codirector del projecte, Jordi Capdevila. Amb la nova ubicació, a l'Avinguda de les Garrigues, dins de la mateixa ciutat, "permetrà evitar desplaçaments en cotxe i crear riscs innecessaris", manifesta Xavi Bosch, també codirector del projecte.

laNuit Discothèque, el nom triat per a la nova discoteca que obrirà aquest cap de setmana, és familiar per a molts lleidatans. De fet, hereta el nom d’un recent pub nocturn del carrer Teuleries. Aquest projecte neix fruit de les sinèrgies creades amb experiències prèvies d’oci nocturn com Baba Room, Pub laNuit i Bitch Club, promogudes pels mateixos responsables de la nova discoteca, que comptarà també amb la participació activa del Pub Swag.

Aquest dijous es donarà el tret de sortida a les festes universitàries, mentre que el dissabte està previst un 'Grand Opening d'inauguració'. La nova discoteca oferirà sessions de dijous, divendres, dissabtes i diumenges. Aquesta última sessió dominical, punt de trobada molt popular entre el públic adult de la ciutat, "seguirà exactament amb el mateix plantejament que fins ara, s’hi trobarà la mateixa proposta que sempre. El públic dels diumenges seguirà tenint el seu espai", afirma Àlex Pinyol, responsable d’aquesta sessió i també codirector de laNuit Discothèque.

Amb aquesta iniciativa, l’oferta de discoteques a la ciutat de Lleida dóna un gir a una tendència marcada pel tancament definitiu de la discoteca Wonder i la recent finalització de les activitats del complex Larida. Els joves empresaris de laNuit Discothèque afirmen estar treballant per tal que cada nit “sigui diferent, espectacular i sorprenent, oferint una oferta d’oci nocturn innovadora a la ciutat de Lleida”.


Comentaris
joan
hola, esta pensat per a totes les edats en un principi, es a dir dijous universitaris, divendres gent mes gran, dissabte... es a dir diferents ambients en funcio dels dies ?

envia el comentari