Catalunya Diari

'La meva boda grega', primera obra que s'escenifica al recuperat cinema Goya

'La meva boda grega', primera obra que s'escenifica al recuperat cinema Goya| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

el recuperat equipament es va posar en marxa al setembre

La tinenta d’alcalde Montse Parra i la directora del Teatre de l’Escorxador, Margarida Troguet, han acompanyat els veïns del barri en aquesta tarda tan especial, ja que han viscut amb emoció aquesta obra per dos motius, l’artístic i l’emocional. 27 actors, entre ells el regidor Fèlix Larrosa, han interpretat els diferents papers de 'La meva boda grega', dirigida per Ramon Molins.

El director de l’obra ha subratllat el compromís del grup, que porta treballant des del gener en aquest peça. Molins ha comentat que és un musical que ha requerit d’un treball molt intens en tots els sentits, perquè implicava treballar l’harmonia de la veu, la coreografia o l’escenificació, entre altres. Molins ha indicat que és un grup d’aficionats que no té sostre i que està molt implicat. I ha afegit que aquest és el desè espectacle que l’Hangar representa en 7 anys.

L’antic cinema Goya, amb capacitat per a 200 persones, ha acollit dues funcions, a les 18.00 hores i a les a les 20.00 hores, exhaurint les entrades en les dues representacions. 'La meva boda grega' explica la història de Sophie, que tres mesos abans del seu casament convida tres homes a la seva festa sense que la seva mare ho sàpiga. Pensa que un d’ells pot ser el seu pare.


Comentaris

envia el comentari