Catalunya Diari

La Paeria cedeix un edifici del Centre Històric a l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida

La Paeria cedeix un edifici del Centre Històric a l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

  
Ros ha agraït que l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, com ja ho han fet altres entitats, aposti pel Centre Històric perquè "crec que aquests tipus de projectes que s’endeguen fan créixer el món associatiu i genera vida al Centre Històric, de la mateixa manera que hi ha d’haver teixit comercial i persones que hi viuen i, entre tots, ho hem de fer possible".
 
La primera tinent d’alcalde, Marta Camps, ha explicat que la cessió és per un termini de 25 anys i que la pròpia associació es farà càrrec de les obres de l’interior de l’edifici, tot i que el projecte l’han realitzat els serveis tècnics municipals. 
 
En aquest sentit, la presidenta de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, Teresa Mayoral, ha explicat que l’edifici té tres plantes, amb una superfície útil total de 255 metres quadrats, però que abordaran les obres per fases. Així, aquest mes d’octubre començaran amb l’arranjament de la planta baixa, d’uns 90 metres quadrats, per a l’ús de tots els festers. Aquest espai servirà per dinamitzar i catalitzar la vida associativa dels seus socis i sòcies, així com les activitats pròpies que realitza l’entitat i, a més, podran seguir utilitzant la pista de la Panera pels assajos exteriors.
 
A l'acte també han assistit els tinents d'alcalde, Josep Presseguer i Montse Parra, així com altres regidors de la corporació municipal.


Comentaris

envia el comentari