Catalunya Diari

La Paeria condiciona voreres al Secà de Sant Pere

La Paeria condiciona voreres al Secà de Sant Pere| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Els treballs s’executen subsidiàriament, a causa de l’aturada de la construcció d’un bloc de pisos en aquest punt i de l’incompliment del compromís urbanístic de reposar les voreres per part de l’empresa titular del projecte. Ara, l’actuació municipal millorarà la salubritat i la seguretat dels vianants en aquest espai. La Paeria ha tirat endavant els treballs amb un pressupost de 12.000 euro, adjudicats a TULESA. Aquest import el cobrirà la fiança que l’empresa responsable inicialment de les obres va dipositar com a garantia de la seva realització. Inclou arxiu de so de Rafael Peris.
 
Els treballs consisteixen en l’enderroc del paviment de la vorera i la vorada del carrer Passadores 14-16 i Oliver 29,31-33 per a la posterior col·locació de vorada de formigó tipus T-3 de 17x28 cm i pavimentació amb panot de 20x20x4 cm. A més, el solar que ha quedat al carrer d’Arbeca s’esbrossa, es neteja i es terraplena fins assolir la cota de ferm per bastir una nova vorera. Aquesta, es realitzarà més endavant, quan es completi la construcció de l’edifici i s’instal·lin els serveis públics.
 
L’actuació que ara porta a terme la Paeria millorarà les voreres dels carrers Passadores i Oliver i evitarà el perill d’ensopegada i caiguda per als vianants. En previsió, també quedarà instal·lada la canalització per a l’enllumenat públic, per tal que, quan s’acabi la construcció de la vorera del carrer Arbeca, es puguin suprimir les línies aèries existents i no calgui enderrocar les voreres construïdes.
 
Aquests treballs s’afegeixen a les tasques de manteniment que la Paeria ha dut a terme al Secà de Sant Pere en el marc de la campanya anual. Després de l’estiu, la Paeria repararà la calçada de l’avinguda Llibertat entre els carrers Premià de Mar i Balaguer, en el marc de la campanya d’aglomerat que es realitzarà al conjunt de la ciutat. També està previst construir unes plataformes per poder col·locar els contenidors a l’avinguda de Marimunt i s’està requerint la retirada del transformador en aquesta avinguda i la neteja d’alguns solars urbans.Comentaris

envia el comentari