Catalunya Diari

La Paeria estudiarà l’oferta comercial i de serveis dels barris de Balàfia, Cappont i Pardinyes

La Paeria estudiarà l’oferta comercial i de serveis dels barris de Balàfia, Cappont i Pardinyes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 L’informe comptarà amb una primera part en què analitzarà les dades d’enquestes que s’hauran fet sobre les activitats econòmiques presents en cada una de les zones comercials. Els dinamitzadors comercials que des del mes de juny es van incorporar a la Regidoria a través del Pla oQp’t seran els encarregats de fer les enquestes.
 
L’alcalde accidental i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, ha explicat que amb l’estudi de l’oferta comercial es pretén analitzar el perfil d’empresari, el tipus establiment, els serveis oferts o l’ús de les TIC, entre altres aspectes, i fer un anàlisi també de l’Associacionisme Comercial, que es basaria en l’avaluació de les accions realitzades per l’associació en cas que l’establiment es trobi associat o detectar els motius pels quals no està associat, detallant i fent difusió de les avantatges de trobar-s’hi adherit.
 
Un cop la informació s’hagi recollit i analitzat, Peris ha indicat que l’objectiu és implantar mecanismes de millora per dotar d’avantatges competitius els comerços i els serveis de l’àrea a dinamitzar per generar una zona comercial atractiva i competitiva. Tall de veu Rafael Peris
 
Aquest estudi forma part del Pla d’Activitats a desenvolupar pels tres dinamitzadors comercials dins de la seva estada de formació pràctica de la Regidoria de Comerç. El Pla d’Activitats seguirà amb la realització de l’estudi de la demanda comercial, que es preveu a l’octubre.


Comentaris

envia el comentari