Catalunya Diari

La Paeria instal·la 17 marquesines a les parades d’autobús i nous lectors de saldo

La Paeria instal·la 17 marquesines a les parades d’autobús i nous lectors de saldo| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La resta de marquesines s’aniran instal·lant progressivament en altres ubicacions de la ciutat, com a Gualda-Club Natació Lleida, Ronda-Humbert Torres, Ronda-plaça Europa, Prat de la Riba-Pallars, Corregidor Escofet, Príncep de Viana-Estació, Av. Garrigues-Blocs la Caixa, Alcalde Porqueres-Laureà Figuerola, Baró de Maials-CAP Balàfia Pardinyes, Rovira Roure-Santa Maria i Rambla Ferran.
 
D’altra banda, l’Ajuntament de Lleida, a través de la concessionària del servei del transport urbà de la ciutat, ha instal·lat aquesta setmana nous lectors de saldo a dins de tota la flota dels autobusos, així com cinc noves pantalles solars a les parades d’autobús. En concret, estan ubicades a la parada Arnau de Vilanova 2 i Ricard Viñes-Balmes, a més de Corregidor Escofet-Jeroni Pujades, Pla d’Urgell 1, Estació d’Autobusos-Plaça Espanya.
 
A més, s’instal·len sis més de noves que no són solars a la parada Estació d’Autobusos 1, Pont Vell-Paeria, Renfe-Príncep de Viana, Magraners, Garrigues-Blocs La Caixa i plaça Europa-Príncep de Viana.
 
Aquestes pantalles informatives, que funcionen amb un sistema anomenat Servei d’Ajut a l’Explotació (SAE), permeten informar els usuaris de la situació exacta del proper vehicle i del temps que trigarà a arribar a la parada.


Comentaris

envia el comentari