Catalunya Diari

La Paeria millora el tram final del carrer Roger de Llúria

La Paeria millora el tram final del carrer Roger de Llúria| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcaldessa accidental, Sara Mestres, ha visitat aquest dijous les obres, on també s'està construint una vorera de dos metres i, a més, s’habilita un accés a Adif i s’hi col·loca nova senyalització. Així mateix, es realitza un mur de contenció per a les terres i per  donant-li continuïtat fins al mur de Renfe.
 
L’enjardinament consisteix en la plantació de 23 arbres alineats i plantació 225 unitats de Juniperus, 987 unitats de rosers de llarga floració i 1.080 unitats de Carex fent un dibuix en el talús. Aquest dibuix es farà amb tutors de fusta i corda de cànem. Aquesta actuació es realitza dins de les millores del contracte de jardineria i la previsió és que estigui acabada a finals d’aquest mes, tot i que les plantacions es faran un cop passi el calor intensa de l’estiu.
 
Cal recordar que la Paeria ja va millorar fa uns mesos un altre tram del carrer Roger de Llúria, en concret en la cruïlla amb Comtes d’Urgell que va consistir en la millora dels 325 metres quadrats que ocupa la illeta, amb un nou pas de vianants i la remodelació de la jardineria amb la plantació d’una olivera de grans dimensions, cinc nous arbres i plantes arbustives.


Comentaris

envia el comentari