Catalunya Diari

La Paeria millora els carrers de la Bordeta

La Paeria millora els carrers de la Bordeta| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 En el marc d’aquesta actuació, també s’urbanitzarà completament el tram de vorera que està en mal estat del carrer Hostal, entre el carrer Col·legi i Ignasi Bastús, on complementàriament es renovarà la xarxa d’aigua potable.
 
Així mateix, se substituiran les lluminàries de l’avinguda Artesa i l’avinguda Flix per 36 punts de llums nous amb menys consum energètic i amb una notable millora dels nivells d’il·luminació. Dins d’aquestes obres, està previst traslladar el quadre d’enllumenat ubicat a la cruïlla del carrer Castelldans amb els carrers Ignasi Bastús i Hostal de la Bordeta, que ocupa una gran part de la vorera i dificulta el pas dels vianants.
 
D’altra banda, a partir d’aquest dijous, la Paeria canviarà el sentit de circulació dels carrers Maials, Sant Vicenç de Paül, Solsona, Mollerussa i Sant Agustí, ja que els estudis tècnics determinen que els amples de la calçada són insuficients i la implantació d’aquests canvis milloraran considerablement la mobilitat i evitaran el risc d’accident. Totes aquestes actuacions a la via pública i a la xarxa d’enllumenat públic del barri es prolongaran durant bona part de l’estiu. 


Comentaris

envia el comentari