Catalunya Diari

La Paeria millora els carrers Passadores i Oliver del Secà

La Paeria millora els carrers Passadores i Oliver del Secà| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La Paeria ha tirat endavant els treballs amb un pressupost de 12.000 euros –adjudicats a TULESA. Aquest import l’ha cobert la fiança que l’empresa responsable inicialment de les obres va dipositar com a garantia de la seva realització. Els treballs han consistit en l’enderroc del paviment de la vorera i la vorada del carrer Passadores 14-16 i Oliver 29,31-33 per a la posterior col·locació de vorada de formigó i pavimentació amb panot. A més, el solar que ha quedat al carrer d’Arbeca s’ha esbrossat i s’ha es netejat, ja que aquesta actuación s’executarà més endavant, un cop es completi la construcció de l’edifici i s’instal·lin els serveis.
 
En previsió, també ha quedat instal·lada la canalització per a l’enllumenat públic, per tal que, quan s’acabi la construcció de la vorera del carrer Arbeca, es puguin suprimir les línies aèries existents i no calgui enderrocar les voreres construïdes.
 
Aquests treballs s’afegeixen a les tasques de manteniment que la Paeria ha dut a terme al Secà de Sant Pere en el marc de la campanya anual, com a l’avinguda Sant Pere amb el carrer Llibertat, a la plaça del Secà de Sant Pere, al carrer Sant Pasqual Bailón, a la plaça La Rioja, entre altres.


Comentaris

envia el comentari