Catalunya Diari

La Paeria millora l'entorn del col·legi Riu Segre a Pardinyes

La Paeria millora l'entorn del col·legi Riu Segre a Pardinyes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’actuació consisteix en l’habilitació d’una vorera per garantir l’accés dels infants i famílies fins a la sortida del cicle infantil del col·legi, ja que actualment no reuneix les condicions d’accessibilitat; i en l’arranjament de tota la zona, de manera que es manté l’accés i l’estacionament de vehicles però garantint el pas de la comunitat educativa i dels usuaris del compleix esportiu de la zona. Les obres, que ja s’han iniciat, consistiran en la prolongació de la vorera del camí de darrera fins a la porta de cicle infantil, anivellant i reparant tot el camí, així com la construcció d’embornals a la part final del camí per evacuació de pluvials.
 
També es col·locaran tres pilones a banda i banda de la sortida del Centre de Piragüisme de Lleida – Saúl Craviotto perquè els vehicles, al passar per aquest punt, redueixin la velocitat i els esportistes del centre facin el creuament de manera més segura. En la zona de la vorera que s’habilitarà també es col·locarà mobiliari urbà i papereres.
 
Amb aquesta actuació, la Paeria dóna resposta a les reivindicacions realitzades per l’Associació de Veïns de Pardinyes i per la comunitat educativa del Centre Escolar. L’actuació se suma a la millora dels accessos de l’Escola Bressol Municipal El Gargot, que s’ha finalitzat recentment, i també a les obres que s’estan duent a terme actualment per construir un pas elevat a la zona de vianants que dóna accés a l’entrada del col·legi Dominiques, al carrer Vallcalent amb Pica d’Estat. Les obres es faran durant el mes d’agost per a que puguin estar enllestides a l’inici del curs escolar.


Comentaris

envia el comentari