Catalunya Diari

La Paeria peatonalitza el carrer Ensenyança de Lleida

La Paeria peatonalitza el carrer Ensenyança de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Amb l’objectiu de pacificar el trànsit del voltant del centre escolar i potenciar el transport públic i els desplaçaments a peu, es prioritza el carrer Ensenyança, per als vianants i bicicletes, en el qual no es permetrà la circulació del trànsit rodat, excepte per a l’estacionament de bicicletes i motos. També, s’instal·laran bancs i aparcabicis en aquest espai.
 
D’altra banda, s’habilitaran noves zones de càrrega i descàrrega als carrers Pallars i Bisbe Galindo, a més de noves places d’estacionament de rotació en aquest últim carrer, que canvia el sentit circulatori. També, s’habilita un espai al carrer Bonaire per facilitar l’encotxament a l’entrada i sortida dels escolars.
 
L’habilitació del nou carril bus a Prat de la Riba, que es durà a terme a mitjans de setembre, és una mesura inclosa com a millora del transport públic en el Pla de Mobilitat Urbana i el Pacte Social per la Ciutadania. A més, s’instal·laran 2 semàfors de preferència per al transport públic en aquest nou tram de carril bus, que permetran estalviar temps en el recorregut per a les 7 línies que passen per aquest tram, com ja s’ha fet l’avinguda Madrid, per exemple.


Comentaris

envia el comentari