Catalunya Diari

La Paeria realitza 25 inspeccions d’activitats comercials al Centre Històric en el que portem d’any

La Paeria realitza 25 inspeccions d’activitats comercials al Centre Històric en el que portem d’any| Redacció - Fotografia: ACN

 


L’Ajuntament de Lleida ha realitzat, des de la Regidoria de Promoció i Gestió de l'Hàbitat Urbà, un total de 25 inspeccions en establiments comercials del Centre Històric en el que portem d’any. 
 El tinent d’alcalde i regidor de Promoció i gestió de l’Hàbitat urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha explicat que el Consistori realitza habitualment inspeccions als comerços dels diferents barris de la ciutat per garantir la seguretat i el rigor en totes les activitats econòmiques que es realitzen a Lleida i que, dins el Pla Horitzó 2018 -el pla estratègic per aquesta legislatura- es preveu incrementar, encara més, el nombre d’actuacions.
 
La major part de les deficiències detectades a les inspeccions són relatives a prevenció d’incendis, modificacions respecte les autoritzacions i condicions higiènic-sanitàries. En el cas de l’establiment comercial del carrer Múrcia, 15 les irregularitats estan relacionades amb la normativa de protecció contra incendis, que afectava la seguretat per les persones, i altres deficiències en les condicions higiènic-sanitàries. La suspensió cautelar immediata de l’activitat del comerç de productes d’alimentació es mantindrà fins que totes les deficiències detectades hagin estat degudament corregides. Els interessats tenen un termini de 10 dies per formular al·legacions.
 
Des de l’any 2010 al 2014, l’Ajuntament de Lleida ha portat a terme un total de 131 inspeccions d’activitats comercials al Centre Històric.


Comentaris

envia el comentari