Catalunya Diari

La Paeria recupera l'antiga L-2, amplia línies i vehicles i redueix temps d’espera dels autobusos

La Paeria recupera l'antiga L-2, amplia línies i vehicles i redueix temps d’espera dels autobusos| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 
Les principals novetats en les línies són:


- S’amplia el recorregut de la L-2 fins als Hospitals, amb el que es reforça la connexió del barri de Cappont amb la zona hospitalària de Lleida.


- La L-3, que realitza el mateix recorregut que la L-2 però en el sentit invers de circulació, també arribarà als hospitals.


- Es crea la nova línia L-11 Centre Històric que connectarà equipaments com l’Escorxador, l’Auditori, la Seu Vella/Mercat del Pla i La Llotja amb el casc antic, recorrent l’avinguda de Pius XII i la plaça de la Missions, carrers on fins ara no circulava l’autobús


- La L-4 Pardinyes-Mariola incrementa les freqüències i les expedicions al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari (de 7 diàries a 17) per reforçar el transport públic en un complex que compta amb més de 1.400 treballadors.


- La L-7 Costa Magraners/av. de Sant Pere, s’amplia fins al carrer de la Llum per millorar el servei al camp de l’AEM.


- Amb el nom de L-20, es recupera el traçat de l’antiga L-2 Ronda, la gran circumval·lació de Lleida, pel Passeig de Ronda. Aquesta incorporació permet recuperar les parades d'Indíbil i Mandoni i del Montepio, que donen accés a l'Eix Comercial.


 
La nova Oficina d’Atenció a la Ciutadania, ubicada a la Plaça Sant Joan, entrarà en funcionament el proper 1 de setembre. A més, en les primeres setmanes també s’incorporaran els quatre nou vehicles d’última generació. La informació sobre les novetats de la xarxa es reforçarà amb la difusió del plànol informatiu del nou servei, que es distribuirà per totes les llars de Lleida. Se n’imprimiran un total de 70.000 exemplars.
 
L'Ajuntament de Lleida ha presentat aquest dijous les novetats del servei, després de portar a terme un procés participatiu que s'ha realitzar per adaptar la reestructuració a les necessitats ciutadanes. S’han fet més de 3.000 enquestes personals a banda de consultes a entitats veïnals.


Comentaris

envia el comentari