Catalunya Diari

La Paeria unirà les actuals línies 11 i la 4 del bus per donar més servei a Pardinyes i Mariola

La Paeria unirà les actuals línies 11 i la 4 del bus per donar més servei a Pardinyes i Mariola| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

nova xarxa de transport urbà de la ciutat

D’aquesta manera, s’amplia el recorregut de l’actual línia 11 fins a la glorieta de Font i Quer i l’avinguda Pearson i, a més, tindran més servei per la nit i els dissabtes. Per la seva banda, els veïns de la Mariola podran accedir al centre de la ciutat a través de Rambla d’Aragó, Ricard Viñes i l’ambulatori de Prat de la Riba, tot mantenint la connexió directa amb l’hospital Arnau de Vilanova i diverses expedicions que accedeixen al Parc Científic de Gardeny.

La primera tinent d’alcalde, Marta Camps, ha explicat que amb aquesta fusió s’aconsegueix una línia de recorregut més llarg i que pugui atreure més usuaris ja que s’ofereix la possibilitat d’anar a més destinacions als veïns de les zones per on passa aquesta línia.

Els veïns de la part antiga de Pardinyes tindran una connexió directa a l’hospital Arnau de Vilanova que els permet anar al Parc Científic de Gardeny i els de Mariola podran accedir al centre-Zona Alta i anar, per exemple, al mercat del Barris Nord els dissabtes o al Parc de la Mitjana. Així mateix, els veïns del centre-Zona Alta (Prat de la Riba) i els veïns del passeig de Ronda (zona Acadèmia-plaça de l’Exèrcit) disposaran d’una línia directa als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria i al mercat de Ronda-Fleming que fins ara no tenien.

En aquest sentit, amb aquesta nova línia es vol mantenir la freqüència de 15 minuts en hora punta i de 30 minuts en hora vall.


Comentaris

envia el comentari