Catalunya Diari

La primera cursa de llits de Pardinyes, sobre rodes

La primera cursa de llits de Pardinyes, sobre rodes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaEl tinent d’alcalde i regidor de barri, Rafael Peris, acompanyat del president de l’Associació de Veïns, Paco Ermengol, i de l'expresident de l'entitat i pregoner d'aquestes festes, Jacinto Pernia, ha assistit a la cursa, marcada per la imaginació, la diversió i el sentit de l’humor. Els participants han hagut de sortejar diversos obstacles durant el recorregut, per l’avinguda Pearson, i superar diverses proves.

L’associació de veïns també ha preparat per aquesta tarda Café i música per a tots els jubilats del barri, amb l’actuació de Beto Vega, que a ritme de ranxeres ha animat la tarda al pati del local social. Rafael Peris i la regidora Dolors Arderiu han compartit la sessió musical amb els membres de l’associació de jubilats.

Al matí, els infants del barri han estat els qui han centrat l’atenció de la festa, amb l’animació teatral, a càrrec de Festuc Teatre. Els jocs i la gresca han fet passar una bona estona als més menuts. L’alcaldessa accidental, Marta Camps, acompanyada del regidor de barri, ha assistit a aquest acte, que ha aplegat un nombrós grup de nens del barri.

La festa major del barri de Pardinyes continua aquesta nit amb la gran revetlla popular, amb el trio Versió Original, i el concert dels Tremendos. Demà diumenge, tindrà lloc la santa missa amb l’ofrena flora a Sant Salvador, patró del barri. També està previst l’homenatge als nounats i les parelles que celebren les bodes d’or. La festa de l’escuma, la trobada de puntaires i les havaneres omplen la programació de la tarda, en l’últim dia de la festa, que està en marxa des de dijous.


Comentaris

envia el comentari