Catalunya Diari

La reordenació de la intersecció de l’av. de les Garrigues amb la LL-11 finalitzarà a finals d’agost

La reordenació de la intersecció de l’av. de les Garrigues amb la LL-11 finalitzarà a finals d’agost| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 L’alcaldessa accidental, Montse Parra, i la regidora del barri de Cappont, Dolors Arderiu, han visitat aquest dimecres les obres. Parra ha explicat que, aquesta actuació, pretén augmentar la seguretat i l'accessibilitat dels vianants i millorar la seguretat viària de la zona, ampliant també el carril bici.
 
L’actuació que es du a terme al barri de Cappont se centra a l’avinguda de les Garrigues, en la seva connexió amb el barri de la Bordeta, en concret a la zona propera a l’accés per la LL-11 format per unes illetes que ordenen la circulació dels vehicles. El projecte preveu prioritzar i millorar la seguretat i l’accessibilitat dels vianants, reordenant les illetes i reduint els carrils de circulació. També es preveu l’ampliació del carril bici existent a l’avinguda de les Garrigues en aquest tram de la cruïlla. Les noves illetes s’enjardinaran amb plantació d’arbrat i arbustiva que es complementarà amb rocalla i escorça de pi. També es preveu la col·locación de tres papereres i la renovació de la senyalització horitzontal i vertical existent.
 
La realització d’aquestes obres comportaran restriccions del trànsit fins al 18 d’agost aproximadament. Així, l’accés a l’avinguda de les Garrigues venint des de la LL-11 quedarà tallat, per la qual cosa l’alternativa que vulguin accedir-hi podran entrar per l’avinguda Victoriano Muñoz Oms camp al carrer Palauet. També es pot entrar per l’avinguda Miquel Batllori. La sortida des de l’avinguda de les Garrigues cap a la LL-11 no es veurà afectada i, per tant, continuarà oberta i en servei.
 
860.000 euros per actuar a tota la ciutat
El pla de millora global d’espais urbans i de les principals entrades dels barris de la ciutat compta amb un pressupost total de 860.000 euros, el 70% del qual el finançarà la Generalitat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) i el 30% restant l'Ajuntament de Lleida.
 
En concret, es preveu millorar la urbanització d’espais públics, ampliar i reformar places amb jocs infantils i reordenar i condicionar l’accés, amb nou enjardinament, enllumenat i millores paisatgístiques a Pardinyes, Secà de Sant Pere, Bordeta, Cappont, Llívia, Balàfia, Mariola, Magraners i Raimat, a més del centre de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari