Catalunya Diari

La Zona Alta de Lleida prepara la cinquena Nit Oberta

La Zona Alta de Lleida prepara la cinquena Nit Oberta| Redacció - Fotografia: Facebook Zona Alta Lleida

 

La Zona Alta de Lleida prepara per aquest divendres la cinquena edició de la ja tradicional Nit Oberta. A partir de les 20.00 hores, els usuaris que passegin per la zona podran gaudir de descomptes i promocions especials en els comerços afiliats, comprar en els outlets nocturns amb les botigues obertes fins a mitjanit, veure els events&showrooms (com l’exposició de cotxes clàssics), tastar tapes i productes gourmet, ballar i passar-s’ho bé amb la música i animació de carrer, i moltes sorpreses més.

A més, per aquesta ocasió s'han organitzat moltes novetats com ara l’actuació doble dels Pastoret Rock, una a les 19.00 hores per als més petits per començar a animar la festa i una altra per a adults a partir de les 23.30 hores, la signatura de llibres del Postureig de Lleida i 'Lo lleidatà és fàcil', les actuacions de dansa per part de la Dansa Estudi i l’Escola de Ball El Mirall, els Dj’s de Ponnent Roots o l’exposició 'Fil invisible' del Museu de Lleida. Una oportunitat especial per passar una bona estona en família o amics si les previsions de pluja no es compleixen.
 
La campanya de promoció d’aquest any gira entorn al concepte 'Enlluna’t'. La Zona Alta portarà als visitants en exclusiva una lluna plena ben gran que ja ha passat per tots els comerços adscrits. Aquesta lluna plena també es passejarà el divendres per dinamitzar l’esdeveniment i la gent es podrà fer fotos amb ella. També es repartiran globus que imiten la lluna plena pels més petits. Tota l’activitat es podrà seguir a les xarxes socials sota les etiquetes #Enllunat12J i #NitOberta15. Amb aquest concepte es pretén englobar totes les iniciatives i informar els usuaris al minut. 
 
Altres novetats d’aquesta edició són els dos sorteigs que animen la gent a comprar. En el primer es sortegen 10 vals de compra per valor de 50euros per gastar el mateix dia en els comerços associats. Per participar només cal compartir la publicació de la pàgina de Facebook. El sorteig finalitza el dijous a les 00.00 hores. El segon sorteig consisteix en un gran premi de 1.500 euros per comprar en els comerços de la Zona Alta després de l’esdeveniment. Totes les persones que comprin alguna cosa durant la Nit Oberta rebran una butlleta per participar. D’aquests es triarà un únic guanyador.
 
Les activitats d’aquest any es duran a terme en els següents carrers o zones; Plaça Ricard Vinyes, Plaça 8 de març, zona del mercat de Fleming, zona Dominiques, carrer Martín Ruano, Rovira Roure i la Plaça Pau Casals. La V edició de la Nit Oberta es dinamitzarà amb els següents perfils a les xarxes: Facebook, Instagram i Twitter
 


Comentaris

envia el comentari