Catalunya Diari

L'EMU ven una parcel·la a Ciutat Jardí per construir 16 habitatges de protecció oficial

L'EMU ven una parcel·la a Ciutat Jardí per construir 16 habitatges de protecció oficial| Redacció - Fotografia: Salas Serveis

 La finca, situada a la cruïlla entre els carrers Onze de Setembre i Joc de la Bola, té una superfície de 1.247,90 metres quadrats i una superfície edificable de 1.668 metres quadrats, comptarà amb un edifici de quatre plantes d'alçada i aparcament soterrani i tindrà, en una primera fase, 16 habitatges de protecció oficial de règim general.
 
Els habitatges, que tindran un preu d'entre 147.000 i 164.000 euros, inclouen pàrquing, traster, terrassa i acabats de primera qualitat i, a més, seran accessibles i s'adaptaran sense cost per a persones amb necessitats especials. La majoria dels pisos tenen tres dormitoris, a excepció de dos pisos que en tindran dos.
 
La promoció Baluard està impulsada per la Cooperativa Nostrallar i serà gestionada per Salas Serveis. Actualment, la promoció està en fase de comercialització i és possible visitar un pis pilot al carrer Segrià, 37, de Lleida.
 
Nostrallar és una entitat sense ànim de lucre que té com a missió promoure habitatges de qualitat i a preu de cost per a totes aquelles persones que s’associïn a la cooperativa, ja que és el mateix soci qui gaudeix del marge del promotor i té la possibilitat de participar en tot el procés de construcció amb una total transparència quant als processos tècnics i els costos. Per la seva banda, Salas Serveis és una empresa de serveis immobiliaris amb seu a Sabadell i compta amb 20 anys d'experiència i més de 2.500 habitatges lliurats.


Comentaris

envia el comentari