Catalunya Diari

Les Escoles Bressol de Lleida, punts de recollida del Banc dels Aliments

Les Escoles Bressol de Lleida, punts de recollida del Banc dels Aliments| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Totes les Escoles Bressol Municipals de Lleida han instal·lat als centres punts de recollida del Banc dels Aliments. Aquesta iniciativa pretén fomentar la solidaritat, a través de les aportacions de les famílies d’aliments i productes d’higiene, sobre la població en risc d’exclusió.

L’activitat, que s’emmarca en el programa ‘Projecte solidari a les EBM’, ha permès, d’una banda, difondre la tasca que realitza aquesta entitat social i, de l’altra, fomentar el valor de la solidaritat entre la comunitat educativa, així com mostrar als infants un model de col·laboració mitjançant diverses activitats amb un fort component social i ciutadà.
 
A més, les EBM també han repartit entre les famílies el conte de ‘La sopa de Pedres’, que ha estat adaptat i il·lustrat per Daniel Ponté Valldecabres. 
 
En el projecte hi han participat les Escoles Bressol Municipal d’Albarés, Balàfia, Bordeta, Cappont, Centre Històric, Gargot, Germans Grimm, La Mitjana, Llívia, Magraners, Parc de Gardeny, Pardinyes, Raïmat, Rellotge, Ronda - La Mercé, Secà, Sucs i Vaillet.


Comentaris

envia el comentari