Catalunya Diari

Les piscines de Lleida, un 9,8% més plenes que l'any passat

Les piscines de Lleida, un 9,8% més plenes que l'any passat| Redacció - Fotografia: L. BielaÉs especialment significatiu el creixement registrat durant el mes de juliol, on s’ha produït un increment de 7.836 persones més que durant el mateix període de l’any anterior. En total, 46.303 banyistes han passat pels equipaments municipals d’aigua durant el juliol de 2012, respecte els 38.467 del mateix període de 2011. Durant els primers 15 dies d’agost també s’ha registrat un augment considerable d’usuaris, passant de 16.440 l’agost de 2011 a 22.713 el mateix mes de l’any 2012.

Lleida disposa actualment de 7 piscines municipals, situades a Cappont, Balàfia, Pardinyes, Bordeta, Gardeny, Magraners i Secà de Sant Pere. Aquests equipaments ofereixen un servei d'oci i lleure a la ciutadania durant l’estiu, a més a més de fomentar l’acivitat lúdica i física de petits i grans. Les piscines són descobertes i compten amb diferents serveis com vestidors, aparcaments, bar, accés per als minusvàlids i cadires adaptades per accedir a l’aigua, depenent de l’equipament. A més, moltes d’elles han estat l’escenari de diferents activitats que s’han organitzat durant el període estival, com el projecte Mulla’t per l’esclerosi múltiple o Esportmania.

L’alcalde accidental, Rafael Peris, acompanyat del president de l'Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró, i el president honorífic de l’entitat, Manolo López, ha visitat aquest matí les instal·lacions aquàtiques de Balàfia. Durant el transcurs de la visita, Peris ha valorat molt positivament aquestes xifres, "que suposen un augment significatiu d’usuaris de les piscines municipals de Lleida. Creiem que els principals motius d’aquest increment són, per una banda, les altes temperatures registrades durant l’estiu i, de l’altra, la consolidació d’aquests equipaments com a espais d’oci i de lleure familiar".Comentaris

envia el comentari