Catalunya Diari

Lleida inicia la neteja intensiva del barri del Secà de Sant Pere

Lleida inicia la neteja intensiva del barri del Secà de Sant Pere| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida
Així mateix també es farà una neteja i repassada de bancs, jocs infantils, senyals, fanals, així com dels marges de la via pública, camins i solars. La campanya inclou la millora de la senyalització horitzontal i vertical dels diferents carrers i petites reparacions de voreres i lluminàries, a més de la plantació de nou arbrat.
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la primera tinent d’alcalde, Marta Camps, així com del regidor del Secà, Txema Alonso, i el regidor de Medi Ambient, Josep Barberà, ha visitat aquest dimecres el barri. Ros ha explicat que dins de la campanya específica de neteja intensiva al Secà, que durarà fins aquest dissabte, es preveuen més d’un centenar d’actuacions en diferents carrers i punts del barri, entre les quals s’inclouen més de 70 actuacions de la brigada d’obres i electricitat, a més de les que es faran de senyalització, jardineria i neteja.

Amb la campanya 'Fem dissabte al teu barri', la Paeria periòdicament anirà realitzant a fons tots els barris de la ciutat. Per a aquesta campanya específica es mobilitza una trentena de persones entre la Brigada Municipal de Neteja Intensiva, Brigada d’Acció Immediata, personal d’Aigües de Lleida, d’Ilnet, de la UTE Jardiners de Lleida, Shalom (mobiliari urbà), brigada d’Electricitat i empreses de senyalització. A més, la campanya s’ha dotat d’una dotzena de vehicles per fer les tasques de neteja, principalment d’Ilnet però també d’Aigües de Lleida per a la neteja d’embornals i d’Electricitat. Aquesta campanya específica, que després del Secà es desplaçarà a Llívia, s’engloba dins d’una de general que l’Ajuntament de Lleida ha endegat darrerament.


Comentaris

envia el comentari