Catalunya Diari

Lleida renova l'asfaltatge de cinc avingudes principals

Lleida renova l'asfaltatge de cinc avingudes principals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat una campanya de millora de l’asfalt en cinc carrers principals de la ciutat, una actuació que millorarà prop de 12.500 metres quadrats de paviment a les avingudes de València, del Segre, de Tortosa, Onze de Setembre i Príncep de Viana. Les actuacions consistiran en la reparació del paviment i les esquerdes que han anat sortint pel pas continuat de vehicles i també la reparació de les irregularitats existents. 


Les obres de millora comportaran talls de trànsit totals o parcials segons els trams:


- Avinguda València: S’ha tallat el trànsit rodat en tot el tram i els desviaments es realitzaran pel Carrer Riu Segre i Sant Joan de Mata. 


- Avinguda del Segre: Es millora el tram entre Carrer Riquer i Plaça Sanaüja. S'ha tallat el pas al trànsit rodat tot el tram en sentit Pardinyes i els desviaments es realitzaran per Rambla Ferran. 


- Avinguda de Tortosa: Es millora el tram entre Carrer Baró de Maials i Carrer Tarragona, que romandrà tallat al trànsit rodat dimecres. Els desviaments es realitzaran pel carrer Pere de Cavasèquia. 


- Carrer Príncep de Viana: Les obres de millora de l’asfalt en aquest carrer tindran lloc dijous i divendres. No es tallarà el trànsit i es mantindrà en tot moment un carril per sentit. Hi haurà talls puntuals a les sortides dels carrers Paer Casanoves, Corts Catalanes i Alfred Perenya. 


- Avinguda Onze de Setembre: Les obres de millora de l’asfaltatge tindran lloc dilluns i dimarts de la setmana vinent, entre la Plaça Europa i l’Avinguda Doctor Fleming. Les reparacions comportaran el tall total de la calçada. Els desviaments es realitzaran pel Passeig de Ronda i Alcalde Rovira Roure. 


 
La campanya de renovació de l’asfaltatge es realitza cada any durant el mes d’agost per minimitzar les afectacions al trànsit rodat i, també, als veïns i veïnes. 


Comentaris

envia el comentari