Catalunya Diari

Lleida tanca cinc centres cívics municipals durant el mes d'agost i estalvia 18.000 euros

Lleida tanca cinc centres cívics municipals durant el mes d'agost i estalvia 18.000 euros| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Els centres de la Bordeta, Magraners i el Secà tanquen durant tot el mes d’agost; el del Centre Històric de l’1 al 23 d’agost, i el de Pardinyes del 19 al 31 d’agost.
 
La decisió de tancament parcial s’ha pres després de consensuar-la amb les entitats usuàries dels edificis, que gairebé no fan ús d’aquests equipaments públics per trobar-se en l’època estival i tenir les activitats aturades fins al mes de setembre. Els serveis socials de la Bordeta i Magraners es traslladen al barri de Cappont, per continuar donant servei a la ciutadania que ho requereixi, i els de Pardinyes i el Secà, al centre cívic de Balàfia.
 
D’altra banda, aquesta decisió es veurà afavorida pel fet què la plantilla de subalterns dels Centres Cívics podran atendre els centres que tinguin els serveis de benestar social en actiu en tota la seva plenitud de dies i hores durant els mesos de juliol i agost.


Comentaris

envia el comentari