Catalunya Diari

Milloren la plaça de les Valls a Ciutat Jardí

Milloren la plaça de les Valls a Ciutat Jardí| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 



Aquesta plaça tenia una part del paviment de pedra natural molt deteriorada i una part del paviment de lloses de formigó en bon estat. L’actuació ha consistit, doncs, en la retirada del paviment de pedra natural de la zona central, uns 500 metres quadrats aproximadament, tot mantenint les lloses de formigó. Les lloses de pedra natural s’han substituït per un paviment de formigó rentat. Les escales, la rampa i els murs existent s’han reparat amb les mateixes lloses de pedra natural.
 
A més, s’ha col·locat una barana per protegir el desnivell existent entre la plaça i el vial i s’ha renovat el paviment de sorra que hi ha sota els jocs infantils. També s’ha canviat algun dels jocs infantils que hi ha a la plaça i s’ha col·locat nou enllumenat, així com la col·locació de nou mobiliari urbà, com bancs i papereres.



Comentaris

envia el comentari