Catalunya Diari

Nou aparcament de 70 places per a motos i bicis a l’avinguda Francesc Macià

Nou aparcament de 70 places per a motos i bicis a l’avinguda Francesc Macià | Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaL’alcaldessa accidental, Montse Parra, ha inaugurat aquest espai, retirant simbòlicament la tanca d’entrada i permetent ja l’entrada i l’aparcament. Parra ha explicat que, es tracta d’un nou aparcament gratuït al bell mig de la ciutat, que donarà servei tant a les persones que vinguin a l’Eix Comercial com a les que treballen a la zona, i ha afegit que properament es col·locaran els aparcabicis. Les obres van iniciar-se a finals de juliol.

El nou aparcament és fruit de l’acord amb què s’ha arribat amb el propietari d’aquest espai per cedir-lo a la Paeria mentre no s’hi construeixi. Aquesta actuació permet dotar a la zona de més places de pàrquing per a motocicletes i complementa la que ja va fer la Paeria a tota la Rambla de Ferran per evitar que aparquessin a les voreres i millorar, alhora, la visibilitat dels vehicles.

L’adequació i habilitació de noves places d’aparcament per a motos s’emmarca dins del Pla de la Millora de la Seguretat Viària, amb el qual es protegeixen els passos de vianants amb pilones, illes d’estacionament de motos i aparcabicis, per tal de donar més seguretat als vianants. En total, en els darrers anys s’han habilitat a la ciutat més de 1.400 places per a motos, un fet que comporta un clar efecte en la seguretat viària i, també, una millora paisatgística de moltes places i espais públics de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari