Catalunya Diari

Nou paviment amortidor a set places infantils de Lleida

Nou paviment amortidor a set places infantils de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Set places infantils de Lleida estrenen nou paviment amortidor en el marc d’un projecte que està duent a terme la Paeria amb l’objectiu de millorar la seguretat de les zones lúdiques destinades específicament a la canalla. En concret, es tracta dels Jardins Zoé Rossinach, Doctora Castells, Jardins Maria Mercè Marçal, Pablo Iglesias, Maria Aurèlia Capmany, Jardins de les Magnòlies i plaça Jaume Gort.
Les actuacions que s’hi realitzen consisteixen en la millora dels paviments amortidors de les àrees de seguretat d’alguns jocs infantils substituint el sauló dels jocs amb altures de caigudes més altes per sorra natural rentada.

 
Actualment, els treballs se centren als Jardins de les Magnòlies, on està previst que s’acabin el proper dimecres, i a la plaça Jaume Gort, que s’iniciaran després de les festes de Nadal, en la qual, a més del nou paviment amortidor, s’abordarà una altra actuació complementària de millora dels jocs infantils.
 
El pressupost global d’aquest projecte de millora dels paviments amortidors a les set places infantils és de 50.912,90 euros.


Comentaris

envia el comentari