Catalunya Diari

Nova pista poliesportiva al barri de la Mariola de Lleida

Nova pista poliesportiva al barri de la Mariola de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Ajuntament de Lleida ha finalitzat les obres per recuperar i habilitar una pista poliesportiva per a les entitats i centres educatius de la Mariola. Es tracta de la instal·lació, situada entre l'avinguda Onze de Setembre i el camí Corda de Gardeny, que havia donat servei en el seu dia als barracons de l'escola Magí Morera mentre es feien les obres del nou centre escolar

Així, aquest equipament havia quedat en desús i és per això que la Paeria l'ha recuperat per tal d'habilitar-la perquè els nois i noies la puguin utilitzar tant en horari lectiu com fora. D'aquesta manera, es dóna resposta a la demanda de la comunitat educativa i de les entitats ja que l'esport és educació i garanteix la inserció social del jovent del barri.
 
L'actuació ha consistit en fer un nou accés mitjançant la construcció d'una nova vorera fins a l'entrada de la pista poliesportiva i s'ha fet tot el tancament nou que protegeix la instal·lació. A més, s'han col·locat dues porteries de futbol i dues canastes de bàsquet. La pista poliesportiva serà d'accés limitat de tal manera que només hi tindran accés les entitats socials i els centres educatius del barri, així com altres veïns i veïnes del barri que la vulguin utilitzar.


Comentaris

envia el comentari