Catalunya Diari

Nova senyalització al Centre Històric de Lleida

Nova senyalització al Centre Històric de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaTambé orienten sobre els pàrquings -com el del Seminari o la illa de la Maternitat-, i els carrers més importants, com l’avinguda de Madrid, l’avinguda de Blondel, el carrer de Cavallers o la Rambla d’Aragó. Els senyals estan ubicats a les cruïlles principals dels carrers més utilitzats per vianants. El material té el fons de color blau per facilitar la seva identificació.

Aquesta acció reforça una anterior sobre els aparcaments i punts més importants de la zona, coincidint amb l’obertura del Mercat del Pla. Més endavant es realitzarà una segona fase amb, aproximadament, 30 senyals més, en altres zones del Centre Històric.

D’altra banda, cal recordar que l’Ajuntament de Lleida ha posat en marxa un Pla de Dinamització del Centre Històric que pretén transformar el barri d’una manera transversal i integral, a través de la creació d’una marca que, sota el nom 'Districte Mercat del Pla', doni a conèixer la idiosincràsia, l’expressivitat i l’especial atractiu del barri. Aquest projecte gira entorn tres eixos principals: un important programa econòmic de foment a emprenedoria, un pla de millores de l’entorn i un pla de comunicació i difusió del Centre Històric.


Comentaris

envia el comentari