Catalunya Diari

Obre el tradicional Mercat de Santa Llúcia a la plaça Cervantes

Obre el tradicional Mercat de Santa Llúcia a la plaça Cervantes| Redacció - Fotografia: Aj. Lleida / L. BielaEn aquest espai s’hi poden trobar els clàssics arbres de Nadal i guarniments de pessebres, així com torrons i una creperia. En total repeteixen 5 parades que estaran en aquesta ubicació fins al 24 de desembre.

Dimecres es posarà en marxa el Mercat de Nadal, ubicat a la Rambla de Francesc Macià, que enguany allarga un cap de setmana més la seva durada aprofitant el primer cap de setmana de rebaixes i d’obertura permesa als establiments comercials. Ja s’han començat a muntar les estructures perquè estigui tot a punt i el dia 5 comenci l’activitat en aquest mercat, amb molta tradició a la ciutat. S’hi poden trobar tot tipus de parades, amb gran varietat de productes, com roba, bijuteria o complements i articles diversos de regal, entre altres. A més, compta amb diverses parades d’artesans que fan els productes a mà amb cuir, plata i productes naturals. Les parades romandran obertes fins al 6 de gener.

El Mercat d’Artesans s’instal·larà a partir del dissabte 15 de desembre i fins al 5 de gener a la plaça de la Catedral i el carrer Vila de Foix. Aquest mercat, conegut també com la Fira de Sant Esteve, ofereix una àmplia varietat de productes artesans, que exposen i venen els seus treballs en bijuteria, roba, joguines, figures decoratives, bosses o quadres.

S’ha d’afegir el també arrelat Mercat de l’Hort a Taula, que té lloc a la plaça de Sant Joan cada primer de mes i que al desembre organitza una edició especial amb motiu de les festes nadalenques. Els dies 22 i 23 es muntaran les parades, matí i tarda, amb els productes de proximitat habituals.


Comentaris

envia el comentari