Catalunya Diari

Obres de millora al carrer Comtes d’Urgell de Lleida

Obres de millora al carrer Comtes d’Urgell de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 En el marc d’aquesta actuació, també es renova part del col·lector entre el carrer Igualada i Comtes d’Urgell. Aquest dimarts Aigües de Lleida començarà les obres, que s’allargaran una setmana. Els treballs comportaran afectacions en el trànsit en el primer dia d’obres. Dimarts, a partir de les 10.30 hores, es tallarà l’accés rodat al carrer Democràcia i al primer tram de Comtes d’Urgell. Els dos carrers estaran oberts al trànsit la resta de dies.
 
Dins d’aquests treballs, s’està renovant i ampliant la part de la vorera de davant del col·legi Sagrada Família amb un paviment de llamborda de color teula que millorarà l’accés al col·legi. La vorera ampliada farà 4,37 metres d’amplada i 31,94 metres de llarg. L’actuació inclou també la plantació de cinc arbres amb reg per impedir que els vehicles accedeixin damunt la vorera.
 
Amb l’ampliació de la vorera i la creació de toperes també es preveu millorar la recollida d’aigües pluvials, amb la col·locació de nous embornals així com amb l’adaptació de tapes i de reixes existents a les noves rasants.
 
A més, a la vorera del carrer Democràcia, a l’altura d’Anselm Clavé, es faran toperes, es renovarà la senyalització existent, tant vertical com horitzontal, i es canviaran d’ubicació i es renovaran els semàfors del pas de vianants de la cruïlla.
 
La previsió del conjunt de l’obra és d’un mes i el pressupost, de 141.000 euros.


Comentaris

envia el comentari