Catalunya Diari

Orvepard dedica dimarts una festa als seus 117 socis infantils

Orvepard dedica dimarts una festa als seus 117 socis infantils| Redacció - Fotografia: Orvepard

 

La Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard) ha programat per aquest dimarts al saló d'actes del barri una festa infantil a les 17.00 hores. Un espectacle animat pel grup Agipa que representarà 'Rita l’esportista i Pere el mandrós'. A l’acte, què és obert i gratuït, estan invitats expressament els 117 socis infantils de l'entitat.

La trama de 'Rita l'esportista i en Pere el mandrós' té com a protagonista la Rita, una noia molt sana que li encanta fer esport, mentre que en Pere sol fa que jugar a videojocs i menjar dolços... Un espectacle amb jocs motrius i musicals, maquillatge, globus gegants i molta marxa! L’objectiu de la funció és fomentar l'activitat física i els bons hàbits alimentaris.
 
Al final de la festa, s’obsequiarà a tots els nens assistents amb un refresc i tast de productes de Lleida.
 
L'Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard) compta en aquests moments amb 1.106 socis. 117 d’ells són infantils, 540 familiars i 425 jubilats. A més rep la col·laboració de socis i entitats protectors del sector del comerç, la indústria i d’altres procedents d’agrupacions, col·lectius i associacions de caire social.


Comentaris

envia el comentari