Catalunya Diari

La Paeria repara el ferm d’un tram de l’avinguda Onze de Setembre

La Paeria repara el ferm d’un tram de l’avinguda Onze de Setembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat aquest dilluns les tasques de reparació del ferm de l’avinguda Onze de Setembre que estava en mal estat. Es tracta del tram comprès entre la rotonda de l’avinguda Rovira Roure fins al pavelló Onze de Setembre.

  

Aquesta actuació s’emmarca en la campanya de manteniment de la via pública, dins de la qual aquests dies també s’arrangen els carrers Antoni Vilaplana i Grallera de Llívia, així com el carrer Concòrdia al Secà de Sant Pere i el carrer Corda de Gardeny a la Mariola.

  

 

  

Pel que fa a les obres de millora de la calçada de l’avinguda Onze de Setembre es realitzen en un tram de 160 metres de llargada per 4 metres d’amplada (sentit avinguda Dr. Fleming) i dos trams de 52 metres de llargada en total i 4 metres d’amplada (sentit avinguda Alcalde Rovira Roure). Es preveu que les obres estiguin finalitzades durant el dia d’avui.

  

 

  

D’altra banda, aquest dilluns també han començat les obres d’arranjament del ferm del carrer Antoni Vilaplana de Llívia. Així mateix, posteriorment, s’actuarà al carrer Grallera on també es repararà la calçada. Cal destacar, a més, que recentment a Llívia s’ha repintat tota la senyalització horitzontal del barri i s’ha pintat un nou pas de vianants i s’han col·locat bandes rugoses al carrer Gran i al carrer Grealó.

  

 

  

La Paeria ha començat també a fer actuacions al Secà de Sant Pere, en concret al carrer Concòrdia, i a la Mariola, al carrer Corda de Gardeny, en els quals es faran millores de la calçada.

Comentaris

envia el comentari