Catalunya Diari

Pagui sol pel que temps que està estacionat en zona blava a Lleida

Pagui sol pel que temps que està estacionat en zona blava a Lleida| Text i fotografies: Laura Biela

 Utilitzar aquesta aplicació és molt senzill. Solament t’has de descarregar l'app des del telèfon mòbil; donar-te d'alta com a usuari, introduint les teves dades personals, les del teu vehicle i les d'un sistema de pagament vàlid (targeta de crèdit o PayPal); i començar a pagar el parquímetre d'una forma molt més fàcil i ràpida.
 
Un cop aparcat el nostre vehicle podem dir-li on ens trobem per a que ens apliqui la tarifa estipulada en aquella zona. I si se'ns està a punt de passar el temps d'estacionament, la mateixa aplicació ens envia un avís cinc minuts abans per informar-nos que el temps està a punt d'esgotar-se. D'aquesta manera podem afegir més diners, sempre que no superi el temps màxim permès, sense moure’ns del lloc on ens trobem.
 
Els controladors de la zona blava amb la seva PDA solament atansant la seva màquina a la matrícula del vehicle podran comprovar el temps d'estacionament que té pagat aquell vehicle. Si per qualsevol cas ens multen, també podrem anular la multa també a través del nostre telèfon mòbil.


Comentaris
Marta Domingo
Me encanta la idea, lástima que que haya sido robada de los hermanos PERERA BARCELÓ, presentada hace dos años al Sr. Clotet (director del parque tecnológico de Lleida) y al Sr. Ángel Ros (alcalde de Lleida) y no aprobada justificandola por ser una población de "payeses"no pudiendo patentar el sofware ya creado por motivos de legislación europea.\r\nJustamente cuando se sabia que el desarrollo de dicho proyecto era una media de dos años
Josep
Per recaudar totes les facilitats possibles!

envia el comentari