Catalunya Diari

Pardinyes demana millores en l'itinerari de la línia 5 d'autobús

Pardinyes demana millores en l'itinerari de la línia 5 d'autobús| Redacció - Fotografia: Orvepard

 

La comissió externa del transport públic de Pardinyes, formada per representants d’Orvepard i usuaris de l’autobús, han demanat al tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Lleida al barri, Rafael Peris, millores en la línia. Principalment, canvis en les freqüències a les hores punta i coincidència en el punt de trobada de la Rambla de Pardinyes, entre els vehicles de la línia 4 i 5, per poder realitzar el transbord sense haver d’esperar.

Segons la Comissió, la línia 5 ha d’anar fins el final del barri, ja que ara només arriba a la rambla Corregidor Escofet. Així mateix, les dues línies 4 i 5 han d’anar coordinadores en temps perquè els vehicles coincideixen en horari a les parades de Jeroni Pujades i Corregidor Escofet, com s’havia acordat, per poder fer el corresponen transbord, sense necessitat d’esperar com passa ara.  
 
Durant la reunió també es va proposar canviar les franges horàries de 15 i 20 minuts de freqüència de pas per tal que la més curta, cada 15 minuts, es fixi a les hores punta d’entrada i sortida als col·legis i centres de treball. 
 
Finalment, també es va demanar que els últims autobusos del vespre, que marxen a tancar a cotxeres, agafin viatgers fins la rambla de Ferran i es va recordar que falten instal·lar marquesines de resguard de viatgers, que estaven compromeses, a les parades de la rambla Corregidor Escofet i Pare Palau. 


Comentaris

envia el comentari